Ιστορία

Η MEDITERRANEAN COSMETICS Α.Ε. ιδρύθηκε το 2006 και αποτελεί μια από τις αρτιότερες και πιο σύγχρονες παραγωγικές μονάδες καλλυντικών για το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα στον Ελλαδικό χώρο. Το εργοστάσιο της Mediterranean Cosmetics Α.Ε. στεγάζεται στη Μακεδονία σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 2400 τ.μ. και σε οικόπεδο 4000 τ.μ.

Η οργάνωση και η δομή μας πάνω σε μοντέρνα Ευρωπαϊκά πρότυπα, η πιστοποίηση με σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2008 για το σχεδιασμό, την παραγωγή και την εμπορία καλλυντικών και ο εξοπλισμός με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, διασφαλίζουν απόλυτα την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Η άριστη παραγωγική λειτουργία μας συνεχώς ελεγχόμενη από τα πλήρως εξοπλισμένα χημικά μας εργαστήρια, η συνεχής έρευνα και ανάπτυξη, η μεγάλη παραγωγική δυνατότητα και τέλος το άρτια καταρτισμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι ορισμένα μόνο από τα χαρακτηριστικά της εταιρίας μας, η οποία αποτελεί πρότυπο για τα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά δεδομένα.

Όλα τα προϊόντα της Mediterranean Cosmetics Α.Ε. είναι πλήρως εναρμονισμένα με τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ στόχος μας είναι η διαρκής εξέλιξη και βελτίωση των δραστηριοτήτων μας, ώστε να καλύπτουμε τις απαιτήσεις τόσο της Ελληνικής αγοράς όσο και του εξωτερικού.

Mission

Το όραμα και η αποστολή μας συνοψίζονται σε μία φράση: ‘Beauty with benefits’.

Δημιουργούμε πιστοποιημένα, υψηλής ποιότητας ελληνικά καλλυντικά επιλέγοντας και συνδυάζοντας τα πλέον ωφέλιμα συστατικά της μεσογειακής φύσης, όπως το ελληνικό βιολογικό λάδι, με καινοτόμες φόρμουλες που αναπτύσσουμε στα εργαστήριά μας. Στόχος μας είναι να εξελίξουμε ακόμη περισσότερο την έρευνα και τις μεθόδους παραγωγής μας, ώστε το υψηλής αποτελεσματικότητας προϊόν περιποίησης να γίνει προσιτό σε όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες, ανεξάρτητα από τη φυλή, την ηλικία ή οποιοδήποτε άλλο διαχωριστικό προσδιορισμό.

Vision

Η ομορφιά ξεκινάει από τη βασική περιποίηση και την καθημερινή φροντίδα. Εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα για την καθημερινή φροντίδα κάνουμε το πρώτο βήμα για την ομορφιά κτήμα όλων των γυναικών. Για να την μεταφράσουν σε δύναμη και αυτοπεποίθηση που θα τη μοιραστούν με άλλες γυναίκες και να αλλάξουν την καθημερινότητά τους προς το καλύτερο.

Έρευνα & Ανάπτυξη

Στην Mediterranean Cosmetics Α.Ε. δίνουμε μεγάλη έμφαση στην Έρευνα & Ανάπτυξη νέων προϊόντων.

Με προσανατολισμό στην καινοτομία, το έμπειρο και καταρτισμένο επιστημονικό μας προσωπικό παρακολουθεί από κοντά τις παγκόσμιες εξελίξεις στο κλάδο της κοσμετολογίας και σχεδιάζει προϊόντα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των καταναλωτών! Για να καταλήξουμε στα συστατικά των προϊόντων μας, δοκιμάζουμε και χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα, είτε αυτά που μας παρέχει απευθείας η μεσογειακή φύση, είτε καινοτόμες πρώτες ύλες της σύγχρονης κοσμετολογίας.

Η Έρευνα και Ανάπτυξη των προϊόντων μας γίνεται σε συνεργασία με Πανεπιστήμια και Ινστιτούτα σε Ευρώπη και Αμερική