Η Έμπνευσή μας

Αγαπάμε τον μεσογειακό ήλιο. Δίνει ζωή, χαρά και απογειώνει τη διάθεση. Είναι όμως και η κύρια αιτία για τη σταδιακή φθορά των μαλλιών και του δέρματος. Γι’ αυτό η ενυδάτωση είναι απαραίτητη για τις γυναίκες που ζουν απολαμβάνοντας τις χαρές του κλίματός μας.

Έτσι γεννήθηκε η ιδέα για προϊόντα καθημερινής περιποίησης ανώτερης ποιότητας, αλλά προσιτά σε όλους, που θα παρέχουν εντατική ενυδάτωση αυξάνοντας έτσι την αντοχή του δέρματος και των μαλλιών στον ήλιο και το χρόνο.

Hydrarestore ComplexTM

Συνδυάσαμε το Κολλαγόνο και το Υαλουρονικό, δύο συστατικά γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες  και πολύ δημοφιλή στις λύσεις αντιγήρανσης της κοσμετολογικής βιομηχανίας. Μετά από εντατική έρευνα δημιουργήσαμε την επαναστατική φόρμουλα Hydrarestore ComplexTM, που περιέχει τον ιδανικό συνδυασμό Κολλαγόνου και Υαλουρονικού, προσφέροντας στην καθημερινή φροντίδα των μαλλιών και του σώματος τεχνολογία αντίστοιχη με προϊόντα περιποίησης προσώπου.

Το Ηydrarestore ComplexTM εξασφαλίζει πάνω από 80% περισσότερη ενυδάτωση* σε μαλλιά και σώμα κι έτσι τα ανανεώνει και αυξάνει την ανθεκτικότητά τους! Η αποτελεσματικότητα της φόρμουλας που περιέχουν οι σειρές Μediterranean Hair, Body & Color, ελέγχθηκε και πιστοποιήθηκε από το Cosmetological Center of FERRARA UNIVERSITY.

*σε σχέση με μη περιποιημένα μαλλιά και επιδερμίδα


Κολλαγόνο & Υαλουρονικό


Πώς λειτουργεί

Το κολλαγόνο και το υαλουρονικό είναι δύο από τα πιο βασικά συστατικά που υπάρχουν στο ανθρώπινο σώμα.

Το κολλαγόνο, βασική πρωτεΐνη του οργανισμού μας, είναι απαραίτητο για τη συνοχή και την ελαστικότητα του δέρματος. Στα μαλλιά, συμβάλλει στην ενδυνάμωση και αναζωογόνησή τους, επανορθώνοντας τη δομή τους από τις φθορές του χρόνου και των χημικών επεξεργασιών.

Το υαλουρονικό, συστατικό του συνδετικού μας ιστού, συγκρατεί ποσότητα νερού έως και 1000 φορές το βάρος του και έτσι συμβάλλει άμεσα στη διαρκή ενυδάτωση των ιστών του σώματος και στη διατήρηση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητάς τους.

Παράλληλα, καθορίζει την κυτταρική αναγέννηση καθώς και την παραγωγή κολλαγόνου από τον οργανισμό. Οι ιδιότητες αυτές του υαλουρονικού, το καθιστούν σημαντικό παράγοντα ενάντια στην πρόωρη γήρανση και στην οξείδωση του οργανισμού.

Ωστόσο, και τα δύο συστατικά μειώνονται με το πέρας του χρόνου. Αυτό οδηγεί σταδιακά στην αφυδάτωση και στη χαλάρωση των ιστών του σώματος.

Ενισχύοντας τα επίπεδα των δύο αυτών συστατικών και σε συνδυασμό με την εξελιγμένη Hydrarestore ComplexTM φόρμουλα, μπορούμε να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τα οφέλη τους.